SaaS - Aplicatii de business

Documentele stocate in cloud optimizeaza consumul de resurse de stocare cat si de comunicatii de date. Accesul utilizatorilor se face concurential, de oriunde din reteaua nationala sau internationala, fara a fi diferente de performanta.

Aplicatiile de management al documentelor disponibile in cloud ca si serviciu (SaaS) pot fi utilizate de orice companie, prin scalabilitatea platformei serviciul asigura aceeasi perfomanta si costuri indiferent de numarul de utilizatori.

SEAL Oline este platforma de arhivare a documentelor in format digital, cu optiunea de a le organiza pe baza informatiilor (metadate). Documentele pot fi scanate (.pdf) sau fisiere conventionale (.doc, .xls, .jpg) si sunt disponibile in aplicatie pe baza drepturilor de acces setate de administrator. Construit de la inceput sa fie mult mai flexibil decat sistemele traditonale de tip DMS-ECM, Seal Online te ajuta sa te concentrezi pe activitatile importante de business. 

STATUS Online este platforma care permite doctorilor si centrelor medicale sa interactioneze cu pacientii intr-un mediu sigur si prietenos pentru a putea face schimb permanent de informatii medicale provenite din sistemele informatice medicale dar si din datele introduse de pacienti si doctori. Astfel, dosarul medical al pacientilor si tot istoricul aferent acestora e doar la un click distanta!

SaaS - Productivitate

Serverele dedicate aplicatiilor dedicate cresterii productivitatii utilizeaza resurse seminificative si de cele mai multe ori trebuiesc protejate contra dezastrelor (disaster recovery site). Costurile mari si impactul asupra proceselor companiei face ca aceste servere sa fie conditionata capacitatea de reactie a companiei la schimbari. Migrarea in cloud externalizeaza riscurile pastrand costurile sub control.

Aplicatiile care se preteaza pentru a fi externalizate sunt emailul, aplicatiile de colaborare si aplicatiile ce utilizeaza intensiv baze de date.

Office 365 Online este platforma Microsoft pe care sunt livrate solutiile software pentru birou puse la dispozitie ca serviciu cu abonament lunar. Pachetul include licentele pentru suita Microsoft Office alaturi de versiuni online ale Exchange Server, Lync, SharePoint, Office Web Apps, Yammer si servicii de conectare la platformele de socializare. Aplicatiile sunt gazduite pe platforma de cloud a Microsoft.

StarVault Exchange Server Online este platforma de e-mail oferita de catre Microsoft, pusa la dispozitie ca serviciu in baza unui abonament lunar. Solutia include infrastructura virtualizata scalabila in functie de numarul de utilizatori, licentele software si serviciile de migrare si administrare. Serverele sunt gazduite pe platforma de cloud a Star Storage. Aceleasi beneficii fara efort pentru instalare, configurare si administrare!

StarVault SharePoint Server Online este platforma de colaborare a Microsoft pusa la dispozitie ca serviciu cu abonament lunar. Solutia include infrastructura virtualizata scalabila in functie de numarul de utilizatori, licentele software si serviciile de migrare si administrare. Serverele sunt gazduite pe platforma de cloud a Star Storage. Aceelasi beneficii fara efort pentru instalare, configurare si administrare

StarVault Anywhere este serviciul de partajare sincronizata a informatiilor pe o platforma de cloud privat, securizata, de pe orice terminal (smartphone, tableta, laptop, desktop). Informatiile nu parasesc spatiul securizat al organizatiei, nu sunt expuse accesului neautorizat in timp ce pot fi accesate de utilizatori de oriunde. Fisierele se sincronizeaza automat in timp ce organizatia pastreaza controlul.