Recuperarea datelor

Protectie facila si automata a datelor

 

Mediile tale de lucru pot fi protejate prin automatizarea replicarii masinilor virtuale, avand la baza politicile pe care tu le setezi si controlezi. StarVault Site Recovery coordoneaza si administreaza replicarea continua a datelor prin integrarea cu tehnologiile existente ca: Hyper-V Replica, System Center, si SQL Server AlwaysOn. 

StarVault Site Recovery powered by Azure se integreaza si cu optiunile de replicare SAN existente la vendori ca Hitachi, EMC, NetApp, HP si IBM, pentru a simplifica si imbunatatii pe viitor protectia pentru recuperarea datelor in caz de dezastru.

 

Replicarea si recuperarea datelor 

 

Poti simplifica procesul de protectie a datelor in caz de dezastru prin replicarea acestora in Azure si beneficiind in continuare de simplicitatea, automatizarea si personalizarea planurilor de recuperare, de monitorizarea continua a datelor si de recuperarile coordonate de date pe care serviciul le ofera.

Unul dintre obstacolele principale pentru protectia completa a aplicatiilor este costul pentru realizarea si administrarea unui site secundar pentru recuperare in caz de dezastru. Acum, StarVault Site Recovery powered by Azure poate fi site-ul dvs. de recuperare in caz de dezastru.

 

Monitorizarea continua a performantei

 

StarVault Site Recovery monitorizeaza in mod continuu si de la distanta din Azure starea instantelor protejate. Cand replici intre doua locatii pe care le administrezi, datele de pe masinile tale virtuale si replicarile efectuate raman in cadrul retelei tale. Toata comunicarea cu Azure este criptata. Cand se realizeaza replicarea catre Azure, ca locatie secundara, datale tale sunt criptate si de asemenea poti selecta si criptarea acelor date aflate in repaos.

 

Optiuni implementare

StarVault Site Recovery te poate ajuta sa iti protejezi serviciile importante din cadrul companiei, prin coordonarea replicarii si recuperarii automate a instantelor protejate intr-o locatie secundara.

Optiuni de implementare:

  • Masinile virtuale care ruleaza intr-un mediu care utilizeaza Hyper-V pot fi replicate intre doua centre de date. StarVault Site Recovery monitorizeaza santatea aplicatiilor care ruleaza pe site-urile principale, stocheaza planul de recuperare si le executa cand este necesar. In cazul unui eveniment in cadrul centrului de date primar masinile virtuale sunt recuperate in asa fel incat sa contribuie la restaurarea rapida a serviciului. Acest proces poate fluidizat si pentru recuperarile de date de test sau pentru transferarea temporara a serviciilor.  
  • Poti replica masinile virtuale din locatiile primare direct in Azure, in loc de propria locatie secundara. In cazul unui incident in cadrul locatiei primare, serviciul orchestreaza recuperarea masinilor virtuale in Azure.

Preturi

StarVault Site Recovery powered by Azure este tarifat in functie de numarul instantelor protejate:

 

StarVault Site Recovery                                         €11.92/luna/ instanta protejata
   

Tarifarea se realizeaza in unitati ca o media zilnica a numarului de unitati pe care le protejezi de-a lungul unei luni.

De exemplu daca protejezi in mod constant 20 de unitati in prima jumatate a lunii si niciuna in a doua jumatate a lunii, media zilnica a instantelor protejate va fi de 10 instante pe luna.

 

Suport & SLA

  • Facturare gratuita si suport tehnic inclus
  • Planuri de facturare flexibile 
  • Disponibilitate garantata a datelor de 99.9% pentru fiecare instanta protejata