De ce ar trebui sa alegi Data Domain?

 • Este un sistem de stocare pentru datele protejate foarte accesibil, cu beneficii enterprise-class, optimizat pentru intreprinderile mici și mijlocii. Acest lucru inseamna ca:
 • Accelerezi procesul de backup (ai viteza de pana la 31 T/h – de 3 ori mai rapid decat orice alt competitor)
 • Reduci considerabil costurile generate de procesele de backup (reduci costurile cu infrastructura bazata pe casete, cu echipamentele de racire, cu mediile pe banda si cu licentele pentru aplicatiile de backup).
 • Imbunatatesti procesele de recuperare a datelor in caz de dezastru cu Data Domain Replicator (inlocuiesti procesul de recuperare a datelor pe baza de casete cu replicarea eficienta pe latime de banda, imbunatatind considerabil performanta si siguranta datelor protejate)
 • Asiguri recuperarea datelor (Data Invulnerability Architecture reprezinta cea mai buna protectie pentru integritatea datelor, care este critica pentru stocare)
 • Simplifici operatiunile de backup si de recuperare a datelor (elimini casetele, utilizand sisteme care scaleaza pana la 1.1 PB si astfel vei avea mult mai putine dispozitive pe care va trebui sa le administrezi).
 • Reduci riscurile generate de backup si recuperarea datelor (elimini riscurile legate de securitate utilizand casete fizice pentru procesele de backup cu optiuni de criptare pentru data in place si pentru data in flight)
 • Reduci spatiul ocupat de echipamentele de stocare prin intermediul deduplicarii de mare viteza
 • Cresti viteza de backup cu 50%, folosind Data Domain Boost pentru a satisface SLA-uri stricte
 • Cresti flexibilitatea si reduci costurile -  consolidezi backup-ul si arhivarea datelor si te adaptezi facil cerintelor aflate mereu in schimbare de-a lungul timpului
 • Simplifici deciziile de achizitie (de acum inainte esti mult mai increzator in deciziile de achizitie pe care le iei selectand singurul leader de pe piata cu peste 5 ani de inovatie in tehnologie si leadership).


  Data Domain inseamna:   

  

Ce beneficii iti aduce Data Domain?

Utilizand Data Domain reduci costurile si beneficiezi de:

 • Functii de deduplicare – reducerea sau eliminarea informatiilor redundante in cadrul proceselor de backup cu reducerea amprentei de stocare
 • Replicare onsite & multi-site pentru datele protejate alaturi de un mecanism de compresie
 • Arhivarea datelor protejate
 • Scalabilitate – redimensionarea facila a spatiilor de stocare
 • Integrare rapida si usoara cu toate sistemele de operare sau cu softuri de backup (medii eterogene)
 • Administrare facila prin intermediul unei interfete de administrator user friendly
 • Securitatea datelor oferita in concordanta cu reglementarile legale in vigoare.
 • Restaurare rapida a datelor prin intermediului proceselor de backup pe disc.
 • TCO scazut prin reducerea costurilor operationale prin backupul de date

 

Cel mai nou sistem Data Domain este ca si pana acum lider in piata de echipamente dedicate de backup, conform studiilor Gartner si IDC, realizat de ceele mai mare companie din lume care se ocupa cu protecția datelor si este optimizat in mod special pentru a raspunde nevoilor acestora.

Replicarea datelor in Centrul de Date Star Storage

Replicarea datelor se realizeza in Centrul de Date Star Storage in doua moduri, in functie de conexiunea stabilita, de cantitatea de date ce trebuie transferata si de distanta dintre locatii:

 • replicare sincrona - acest lucru inseamna ca in orice moment avem in ambele locatii aceleasi date - de cate ori apare o modificare a datelor in locatia primara, automat aceasta este replicata si catre locatia secundara.
 • replicare asincrona - replicarea modificarilor asupra datelor este transmisa catre cea de-a doua locatie la momente definite de timp. Replicarea asincrona nu este limitata de distanta spre deosebire de replicarea sincrona.

 

Replicarea datelor are rolul de a asigura continuitatea afacerii prin protejarea și replicarea datelor critice ale organizației, astfel incat sa iti poti continua activitatea fara nicio intrerupere in cazul producerii unui dezastru. Prin solutiile de replicare oferite din Centrul de Date Star Storage se pot realiza mai multe copii ale datelor atat pe servere vizice cat si pe servere virtuale. In cazul producerii unui dezastru, situatie in care datele s-au pierdut, recuperarea acestora se poarte realiza rapid, in orice secventa de timp.


In Centrul de Date Star Storage, planul de resilienta in caz de dezastru (Disaster Recovery Plan) include un set de reguli si proceduri menite sa realizeze restaurarea functionarii sistemelor IT vitale dupa un eveniment dezastruos Planul de Disaster Recovery adreseaza exclusiv sistemele IT care sustin procese critice de business, ca si parte a planului de continuitate a afacerii in caz de dezastru (Business Continutity Plan).

PACHETE

Am pregatit o serie de PACHETE cu o capacitate de stocare, adaptate nevoilor tale de protejare a datelor care iti ofera o solutie completa la cheie care include servicii de analiza, implementare si suport tehnic.

Iti oferim servicii de consultanta, implementare si suport pentru a te ajuta sa iei o decizie corecta in ceea ce priveste infrastructura IT de care ai nevoie. Avem o echipa de profesionisti certificati si cu peste 10 de experienta in domeniu, care iti sta la dispozitie. Portofoliul nostru de servicii si solutii raspunde cerințelor de asigurare a unui mediu IT complet scalabil cu resurse dedicate, de protecție a datelor și a continuitatii afacerii pentru companiile mici, medii si mari.

Serviciile de suport StarVault BRONZE includ:

► Acoperire: 9x5 (Luni - Vineri | 09:00 - 18:00).
► Timp de raspuns: 6 ore.
► Timp de interventie: NBD (Next Business Day).
► Timp de rezolvare: 2BD (2 Business Days).