StarVault Colocation

StarVault Power Services

12,8 EUR

StarVault Rack Hosting

17,9 EUR

StarVault Internet Start

13,2 EUR

StarVault Internet Advanced

27,2 EUR
Serviciile alese
StarVault Power Services

StarVault Rack Hosting

StarVault Internet Start

StarVault Internet Advanced

Total:

0.00 EUR

Curs valutar valabil pentru
1 EUR = RON
Finalizeaza Comanda

DESPRE SERVICII

StarVault Colocation este serviciul de gazduire a echipamentelor clientilor in Centrul de Date Star Storage. Serviciul include spatiul de gazduire in rack-uri complet echipate, serviciile de electroalimentare, climatizare si monitorizare a parametrilor de calitate.

Centrul de date TIER 3 garanteaza parametrii de calitate (disponibilitate de 99,982%), serviciul de suport IT permanent (24/7) asigura o integrare completa cu echipa de IT a clientilor, iar serviciile de comunicatii StarVault Conectivity administrate de echipa Star Storage permit clientilor sa se concentreze mai bine pe nevoile de business.

Serviciul este apreciat de clienti pentru nivelul ridicat de disponibilitate (99,982%), integrarea completa (gazduire echipamente, servicii de suport IT, servicii de comunicatii de date) si modelul de preturi eficientizat (preturi fixe, proportionale cu resursele consumate).

Beneficii

  • Centru de date propriu, construit conform recomandarilor TIA-942 (Tier 3), Uptime Institute si ASHRAE
  • Electroalimentare redundanta 2N
  • Climatizare redundanta N+1 sau 2N. Obiectiv de temperatura - 25°C
  • Sistem de stingere incendii cu gaz inert
  • Acces securizat prin usa sas, cu dubla autentificare (card de proximitate si cititor de amprenta)
  • Nod major de comunicatii de date - network interchange;

SERVICII DE TELECOMUNICATII

Servicii de acces la Internet

Servicii adaptate pentru a acoperi nevoile de performanta si scalabilitate ale clientilor care folosesc un regim dinamic, dar pot fi configurate si pentru clientii care doresc parametrii garantati. Pentru a putea accesa servicii cu o capacitate de transfer mare si intr-un mediu securizat, serviciile partajate asigura un cost eficient de operare.

StarVault Internet Start asigura acces la o latime de banda de transfer de date de pana la 100 Mbps in Romania si 10 Mbps acces International.

StarVault Internet Advanced este serviciul avansata care aduce in plus protectie prin utilizarea tehnologiilor din firewall, IPS/IDS si posibilitatea de a utiliza sesiuni de VPN ocazional.

Pentru clientii ale caror nevoi de utilizare implica parametrii de performanta garantati, serviciile pot fi configurate explicit astfel incat sa asigure un raport optim intre costuri si resursele dedicate (latime de banda, protectie, VPN etc).

Linii de comunicatii de date dedicate, pot fi asigurate si pe circuite fizice (dark fiber) sau servicii cu resurse rezervate: circuit layer 2 de 1 Gbps sau VPN MPLS.

Star Storage, prin localizarea in aceeasi cladire cu cel mai mare nod de interconecatre a operatorilor de telecom, acceseaza servicii de la orice operator national, dar  si de la operatori internationali importanti.

Accesul la retelele partenerilor se face direct la nivel de back-bone, retea care are deja o redundanta mare.

 

 

StarVault Connectivity