De ce Servicii Cloud de la Star Storage!

Serviciile StarVault disponibile in cloud-ul Star Storage, includ un portofoliu complet de servicii integrate cu rolul de a furniza utilizatorului final o infrastructura IT completa ca alternativa la modelul traditional de achizitie a platformei IT. Serviciile sunt flexibile prin integrarea scalabilitatii modelului cloud cu siguranta si performanta garantata a infrastructurii dedicate. Am construit pe tehnologiile confirmate de industria de IT ca fiind robuste, o platforma de cloud din care oferim servicii de servere dedicate, servere virtuale, stocare si protectia datelor.

 

 

Centru de Date propriu

Cel mai modern si sigur Centru de Date din Romania de nivel Tier 3, conform specificatiilor TIA 942 si Uptime Institute, oferind redundanta completa la nivel de alimentare cu energie electrica, climatizare, echipamente de retea si conectivitate, disponibilitate garantata de minim 99,982% si securitate de top.

 

Servicii de top 24x7

Echipa noastra de specialisti cu peste 500 certificari iti sta la dispozitie 24/7/365 pentru monitorizare, notificare si rezolvare proactiva a incidentelor. Te poti concentra pe activitatile generatoare de profit din cadrul companiei tale fara sa ai grija administrarii infrastructurii IT sau a incidentelor de securitate!

 

Certificari

Avem mai multi specialisti certificati decat orice alta companie specializata in servicii de Cloud si Data Center Outsourcing. Si lista de certificari creste in continuare! Operam dupa cele mai inalte standarde la nivel de organizatie printre care: ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, ISO 18001:2007, ISO 20000-1:2005, ISO/ IEC 27001:2005, ISO 22301/ BS 25999 etc.

 

Calitate garantata prin SLA

Intelegand necesitatea unei disponibilitati maxime pentru clientii nostri, nu doar promitem ca facem toate eforturile pentru a oferi servicii care sa-ti intreaca asteptarile, dar chiar o facem si garantam acest lucru. Disponibilitate retea si servere dedicate: 99,999%. Garantam functionarea normala a echipamentelor inchiriate si vom inlocui gratuit orice server defect in cel mult 1 ora!

 

Accelerare

Fiecare activitate suplimentara (load balancing, TCP off-loading, criptare) este gestionata de o retea redundanta de echipamentele hardware de nivel enterprise astfel incat compania ta sa beneficieze imediat de procese mult mai rapide la niveul serverelor. Ai din start acces la un sistem de management inteligent al gradului de incarcare pe server, securitate avansata a aplicatiilor, accelerare si optimizare.

 

Securitate

Oferite din propriul Centru de Operatiuni de Securitate serviciile noastre livreaza, la un cost acceptabil si predictibil, protectie in timp real pentru compania ta ajutand-o sa respecte reglementarile in vigoare si sa reduca riscurile de securitate. Beneficiezi astfel de o solutie profesionala pentru a-ti proteja serverul de trafic malitios (firewall hardware), de protectie garantata anti-flood si de back-up extern al datelor pentru asigurarea continuitatii operationale.

 

 

 

De ce Star Storage?

Star Storage este o companie romaneasca, capital 100% privat, leader in solutii pentru protectie si management al informatiilor in Romania. Cu peste 17 ani de experienta pe piaţa din Romania, Star Storage si-a dezvoltat portofoliul de solutii si servicii pornind de la principiul integrarii complete de-a lungul intregului ciclu de viata al informatiilor generate de o companie - din momentul productiei acestora pana in momentul stocarii sau distrugerii: servicii externalizate de output management (productie documente), servicii externalizate de arhivare si management al arhivelor fizice sau arhivelor electronice, servicii externalizate de Data Center si Cloud, solutii de infrastructura IT si soluţii de business, toate integrate cu solutiile de gestiune a informatiilor geospatiale (GIS).