Beneficii imediate pentru afacerea ta!

Serviciile in cloud iti ofera resurse IT (servere, storage baze de date) si aplicatii software la cerere prin intermediul Internet-ului utilizand modelul “platesti pe masura ce consumi”. Sunt servicii "on demand", flexibile, aflate in administrarea furnizorului de servicii cloud si care iti ofera acces rapid la resurse IT la costuri mici, fara investitii initale majore, in baza unui abonament lunar.

Serviciile in cloud iti permit sa provizionezi corect si extrem de rapid resursele IT de care ai nevoie iar plata o realizezi lunar putand astfel sa detii controlul asupra bugetului tau si asupra infrastructurii IT pe care o administrezi.   

0 (zero) investitie initiala!

Elimina cheltuielile cu investitiile initiale si redu semnificativ costurile operationale datorita gradului ridicat de optimizare in alocarea resurselor.

Simplu si fara batai de cap!

Uita de bataile de cap cu administrarea serverelor, a capacitatii de stocare, a salvarii si restaurarii datelor si concentreaza-te doar pe activitatea de baza.

Platesti exact cat folosesti!

Ca orice utilitate (apa, energie electrica) poti sa utilizezi serviciul in functie de necesitatile pe care le ai la un moment dat.

Performanta la superlativ

Ai acces permanent la tehnologii de ultima generatie, servicii garantate printr-un SLA strict si suport tehnic disponibil permanent 24/24.

Transformi Capex in Opex

Nu mai trebuie sa achizitionezi echipamente IT supradimensionate, acum poti beneficia doar de resursele de care ai nevoie!

Cresti profitabilitatea companiei

Reduci cheltuielile cu achizitia de infrastructura IT si cresti viteza de lucru a angajatilor.